sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Häät aavistuksen Halloween teemalla.


Kakku oli sisältä Red Welvet pohjainen kakku,
jossa täytteinä sitruuna-passionmousse
 sekä kinuskimousse. 
Kakun pinta on Satin Icea.
Kyllä tuli ikävä Robertsin tekemää marsipaania,
sillä nämä tummat sävyt sokerimassoissa aina ovat sen verran kuivia,
 että kakun pintaa tuntuu olevan lähes mahdoton
saada täysin moitteettomaksi, Suuri värimäärä massassa
kuivattaa massan koostumusta, vaikkakin massa oli valmiiksi
värjättyä, ARGH. 
Kakusta on nyt vain kuva jääkaapista, sillä
hääparilla oli itsellään kaunis koriste, joka laitettiin
hääpaikalla kakun päälle.


Mukaan lähti 120 kpl macaronseja, joissa oli mustikkatäyte.




Sekä  musta 3 hengen gluteeniton kakku ja
tämä maidoton ja gluteeniton leivos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JÄTÄTHÄN PUUMERKIN KÄYNNISTÄSI.
KOMMENTIT ILAHDUTTAVAT AINA JA ANTAVAT POTKUA LUOMISTYÖHÖN TAI VASTAAVASTI SAAVAT PONNISTELEMAAN VIELÄ KAUNIIMMAN / HERKULLISEMMAN KAKUN LUOMISEKSI.
REHELINEN MIELIPIDE ON SE, JOTA KUNNIOITAN <3